Повик за претквалификација за консултантски услуги за проектот ФЕ Битола 2 и опционално Битола 3

Повик за претквалификација за консултантски услуги за проектот ФЕ Битола 2 и опционално Битола 3

Повик за претквалификација за консултантски услуги за проектот ФЕ Битола 2 и опционално Битола 3

ПОВЕЌЕ

МАРТ – 2024

Избор на најповолна понуда за набавка бр.03-2024 Јавен повик бр.03-2024 Public call No.03-2024

ПОВЕЌЕ

ФЕВРУАРИ – 2024

Избор на најповолна понуда за набавка бр.02-2024 Јавен повик бр.02-2024 Public call No.02-2024

ПОВЕЌЕ

ЈАВЕН ПОВИК Бр. 01-04/2024 – отворен систем за набавка на јаглен (лигнит) за РЕК Битола

Јавен повик 01-04-2024 РЕК Битола Тендерска Документација Јаглен за РЕК Битола – отворен систем на понуди Информација за склучен договор по Јавен повик 01-04-2024 РЕК Битола Информација за склучен договор по Јавен повик 01-04-2024 РЕК Битола Информација за склучен договор по Јавен повик 01-04-2024 РЕК Битола

ПОВЕЌЕ

ЈАВЕН ПОВИК Бр. 01-3/2024 за прибирање на понуди за набавка на Mазут M-1 НС

5. Javen povik JN 01-3-2024

ПОВЕЌЕ

ЈАНУАРИ – 2024

Избор на најповолна понуда за набавка бр.01-2024 Јавен повик бр.01-2024 Public call No.01-2024

ПОВЕЌЕ

АРХИВА – 2023

  ДЕКЕМВРИ- 2023     НОЕМВРИ- 2023     ОКТОМВРИ- 2023     СЕПТЕМВРИ – 2023     АПРИЛ – 2023     МАРТ – 2023     ФЕВРУАРИ – 2023     ЈАНУАРИ – 2023     ДЕКЕМВРИ – 2022  

ПОВЕЌЕ

Повик за вработување на експерти

Повик за вработување на експерти

Повик за вработување на експерти за потребите на проектот/програмата „Програма за обновливи извори на енергија Северна Македонија“

ПОВЕЌЕ

НАБАВКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 24 – 26.12.2023

РЕЗУЛТАТИ ОД НАБАВКАТА ДОКУМЕНТИ ЗА ПОНУДА Барање понуди 24 – 26.12.2023 Request for bid 24 – 26.12.2023 Образец понуда 24 – 26.12.2023 Понудувачите коишто сакаат да учествуваат со доставување понуда, а немат потпишано Рамковен договор со ЕСМ Продажба, претходно да стапат во контакт со ЕСМ Продажба на следните електронски адреси: elemtrejd@elem.com.mk; sinisa.ivanovski@elem.com.mk; pavle.madzovski@elem.com.mk;

ПОВЕЌЕ

НАБАВКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА 21.12.2023 – 14.01.2024

РЕЗУЛТАТИ ОД НАБАВКАТА Резултати 21.12.2023 – 14.01.2024 Results 21.12.2023 – 14.01.2024 ДОКУМЕНТИ ЗА ПОНУДА Барање понуди 21.12.2023 – 14.01.2024 Request for bid 21.12.2023 – 14.01.2024 Образец понуда 21.12.2023 – 14.01.2024 Понудувачите коишто сакаат да учествуваат со доставување понуда, а немат потпишано Рамковен договор со ЕСМ Продажба, претходно да стапат во контакт со ЕСМ Продажба на следните електронски адреси: elemtrejd@elem.com.mk; sinisa.ivanovski@elem.com.mk; pavle.madzovski@elem.com.mk;

ПОВЕЌЕ