Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Петок, 12 Август 2011
И Дебарско Езеро порибено со подмладок од јагула
Четврток, 28 Јули 2011
АД ЕЛЕМ и годинава ја поддржа акцијата за порибување на Охридското Езеро со подмладок од јагули
Среда, 08 Јуни 2011
Реверзибилни хидроелектрани
Вторник, 07 Јуни 2011
„Power Gen Europe 2011“
Четврток, 02 Јуни 2011
Отворена нова библиотечна поставка

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт