Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Вторник, 10 Јануари 2017
Соопштение за јавност
Петок, 04 Ноември 2016
Крводарителска акција во АД ЕЛЕМ
Среда, 05 Октомври 2016
ЕЛЕМ Енергетика почна со испорака на топлинска енергија
Вторник, 04 Октомври 2016
Почна изработката на студија за проектот „Вардарска Долина“
Понеделник, 03 Октомври 2016
Јавна расправа за Студијата за оценка за влијанието врз животната средина во контекст на проектот „Модернизација на ТЕЦ Осломеј“

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт