Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Четврток, 25 Јули 2013
Германска поддршка за два енергетски проекта на АД ЕЛЕМ
Среда, 17 Јули 2013
Словенечкиот претседател ја посети ХЕ „Св.Петка“
Вторник, 18 Јуни 2013
Стипендирањето продолжува за најуспешните студенти на ФЕИТ
Понеделник, 03 Јуни 2013
АД ЕЛЕМ ќе учествува на „Power Gen Europe 2013“
Четврток, 23 Мај 2013
Кадри од АД ЕЛЕМ ќе усовршуваат словенечки методи за јамска експлоатација на јагленот

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт