Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Среда, 13 Ноември 2013
Ветерните електрани влегуваат во последната фаза од изградбата
Петок, 25 Октомври 2013
„Луково Поле“ се реализира согласно строгите директиви за заштита на животната средина
Вторник, 24 Септември 2013
Отворена меѓународна работилница за регионална и прекугранична соработка во енергетиката и нуклеарната енергија
Четврток, 19 Септември 2013
Почна петтиот меѓународен конгрес за рударство „Балканмајн 2013“
Среда, 28 Август 2013
Одбележан Денот на рударите

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт