Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Петок, 02 Мај 2014
Врнежите поволно влијаат врз полнењето на големите акумулации, нема опасност од поплави
Понеделник, 31 Март 2014
ОДЛУКА НА РКЕ
Понеделник, 03 Февруари 2014
Именувани нови членови на Управниот одбор на АД ЕЛЕМ
Четврток, 21 Ноември 2013
Почнува изработката на проектната документација за топлификација на Битола и регионот
Петок, 15 Ноември 2013
Ревитализацијата на шесте хидроелектрани ќе заврши до средината на 2014 година

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт