Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Среда, 03 Септември 2014
Голем интерес за еднократен отпис на долгови, ЕЛЕМ го потпиша договорот за учество во проектот
Среда, 20 Август 2014
АД ЕЛЕМ ќе ги отпишува долговите
Четврток, 31 Јули 2014
Заврши ревитализацијата на хидроелектраните-втора фаза, модернизираната ХЕ Вруток пуштена во производство
Понеделник, 23 Јуни 2014
Стипендии за студентите на ФЕИТ и оваа година
Вторник, 03 Јуни 2014
ЕЛЕМ на „Пауер Џен Јуроп“ во Келн

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт