Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Четврток, 11 Февруари 2016
Одбележани 60 години од мавровската трагедија
Вторник, 29 Декември 2015
Потпишани договори за реализација на проектот за топлификација на Битола
Вторник, 29 Септември 2015
АД ЕЛЕМ организира Работилница за финансирање големи енергетски проекти
Понеделник, 14 Септември 2015
Доделени стипендии за најдобрите студенти на ФЕИТ
Недела, 05 Јули 2015
Паркот на ветерни електрани „Богданци“ влезе во редовно производство

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт