Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Среда, 28 Септември 2016
Христијан Мицкоски именуван за претседател на Управниот одбор на АД ЕЛЕМ
Понеделник, 08 Август 2016
АД ЕЛЕМ се вклучи во акцијата за расчистување на теренот во погодените подрачја
Понеделник, 11 Јули 2016
Охридското Езеро порибено со околу 30.000 јагули
Понеделник, 13 Јуни 2016
КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИИ
Вторник, 07 Јуни 2016
ИНТЕРЕН КОНКУРС ЗА СТРУЧНО-НАУЧНИ ТРУДОВИ

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт