Затвори
Тендери

Почетна Медиуми Прес центар

Настани

Четврток, 20 Април 2017
АД ЕЛЕМ на Саемот за вработување и пракса
Петок, 10 Март 2017
Избрани најповолни понуди за набавка на електрична енергија
Петок, 03 Март 2017
Прес-конференција
Среда, 08 Февруари 2017
Домашното производство на електрична енергија во јануари натрфлено за 8,61 отсто
Петок, 03 Февруари 2017
АД ЕЛЕМ ги разгледува сите опции за изградба на нови електроцентрали од базни и од обновливи извори

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт