Затвори
Тендери

Почетна Нашата Енергија

Нашата енергија

  • PDF

ЕЛЕМ – ЕНЕРГИЈАТА НА НАШАТА ЗЕМЈА
"Ќе ја побарам енергијата од длабочините на нашата земја, ќе ја употребам силата на нашите реки и езера, ќе се подигнам во височините и ќе го скротам нашиот ветар, ќе ја свртам моќта на сонцето на наша страна. Сé со една цел – секој од нас, во секој момент од својот живот, да може да каже – Имам енергија. енергија за успех, за напредок, за победа."

ЕЛЕМ ќе инвестира во енергетиката и со тоа ќе ги поддржи сите планови и соништа на нашите граѓани, амбициите на нашата држава. Инвестициите во енергетиката ќе бидат инвестиции во секој сегмент од животот, инвестиции во иднината. Ние имаме големи планови, и ја имаме енергијата да ги спроведеме во дело. Енергетската револуција започна.

 

Нашите вредности:
Одговорно и посветено работење
Креирање повисоки вредности
Чесно и грижливо градени односи
Спроведување практика за заштита на животната средина

 

elem1

Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт