Затвори
Тендери

Почетна Ревитализација на шест хидроелектрани во Македонија – Електромеханички работи Лот 4: ХЕС Маврово, Ревитализација на главни, помошни и излезни таблести затворачи

Тендери

  • PDF
Опис: Квалификацискиот Систем бр. 01-130/2016/КС1
Краен рок: 28.12.2018 Контакт: Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите


Контакт

АД "ЕЛЕКТРАНИ НА МАКЕДОНИЈА"
11. Октомври 9
1000 Скопје
Република Македонија

e-mail:contact@elem.com.mk

Енергетска мапа

energetska_mapa

За нас

Производство

Животна средина

Инвестирање

Општествена одговорност

Контакт